3 dec. 2010

Mi'am ingropat iubirea in propria'i memorie..

Chip pierdut in raza amintilor intunecate, caci nu mai esti..Tu esti departe..
Am incercat, n'am incetat sa te iubesc pentr'o secunda, dar ce folos cand tu urasti ast sentiment ce poarta cu usurinta pe culmile fericirii? Nu stii ce e iubirea, suflet negru si pierdut. Nu stii ca sa iubesti cu suflet, nu cu trup. Uita'te'n urma, zi'mi ce vezi, liniste, dar nu e drumul ce doreai sa'l urmezi. E gol, e liniste, singuratate, sunt eu.. Ador singuratatea linistii depline, cand tu revii in aste ganduri si cu vocea'mi batui a mea durere. Dorul catre tine incerc sa inec, dar prin simplul fapt de a'mi dori sa nu te mai iubesc, eu tot mai mult la tine ma gandesc. Cu caat as vrea eu sa te uit acum, zadarnica'ncercare va piere ca un fum, iar urma buzelor plapande'n aer va ramane. Amintirea ce ma'mbata in vis, cand doar o sarutare imi doream, o ultima privire cu care sa'mi citesti iar nemurire'n sentiment. De ce nu crezi? Nu pot sa'ti fac eu nici un rau, nu voi putea sa'njunghii a mea inima la tine.Nu pot sa ma predau infernului diavolesc ce paste a mea neliniste clipa de clipa, asteptand sa mor din dragostea care ti'o port. Eu nu renunt, dar imi ingrop iubirea, acolo va ramane, lucru sfant, pan'o vei gasi, acele moaste ce'ti va adora inima deplina. Deschide'i usa ce o astepta de mult, va curata ca mir acel perete'nnegurat, va avea grij'a te iubi ca pe un rege, dar tu salveaz'o din intunecat..

3 comentarii:

  1. Ce interesanta mi se pare ideea combinata asa ... si versuri si proza :X
    Cat imi place... :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Mie nu prea, sincer..Ar fi sunat mai bine ca poezie, stii? :X
    Oricum, woow, am devenit vedeta, vezi??? Pune lumea impresii "Plictisitoare" la posturile mele fara sa se dea pe fata ;))
    Le multumesc oriucm pt sinceritate, dar nu valoreaza nimic daca nu au curajul sa se dea pe fata si sa infrunte cu feminitate sau barbatie (oricine ar fi) parerile deschise :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Da exact :|
    Inteligentii care au ceva de spus, ori cred ca sunt in stare de mai bine ... sa se expuna, sa-si sustina teoriile si sa demonstreze prin fapte :-L

    Fuck off bitches !

    RăspundețiȘtergere