16 sept. 2011

Waiting for you.

Daca te'ar ajuta sa poti fi fericit, te'as minti ca sunt bine si ca am reusit sa fac macar un pas fara tine...Te'as minti din iubire, lasadu'te sa'ti continui drumul fara amintirea mea in sufletu'ti plapand.
Adevarul in schimb, este ca nu am reusit sa inspir fara ca aerul sa nu'mi intepe cu violenta inima; simt cum talpile ma ard ori de cate ori incerc sa pun picioarele pe pamant, nu reusesc sa pasesc inspre un loc anume fara sa te am aproape de mine. Simt cum mii de picuri de gheata imi inunda ochii cand cineva, din intamplare, iti pronunta numele, iar ghimpi amari imbibati in amintiri imi fac sufletul sa sangereze de dorul tau. 
Cat masochism imi provoaca iubirea pentru tine; am ajuns sa ma complac murdar in durerea mea inutila, am prins chiar si gustul dulce al amaraciunii datorita sperantelor ce imi oferi din cand in cand, amintindu'ti de monstrul din mine.
Nu pot face nimic sa opresc macar una din armele mortale ce ma strabat, asteptarea este singurul lucru de care sunt in stare; asteptarea ta..
Mi s'a spus ca asteptarea mea nu e in zadar, de asta voi fi mereu pregatita sa'ti spun cata iubire ai uitat sa porti cu tine cand ai plecat....

7 comentarii:

  1. Scrii asa de frumos !!! Si melodia de pe blog e superba!

    RăspundețiȘtergere
  2. am observat ceva, Cry, si nush daca e bine sau nu...
    stii bine ca am trecut si eu prin niste sentimente la fel de dureroase... si in perioada aia cand citeam ceva asa trist ma regaseam in fiecare cuvintel si ma impresiona pana in cel mai profund coltisor. Simteam ca fac parte din persoana care scria randurile alea asa dureroase, sau ca ea e o parte din mine.
    Acum insa, cand am trecut oarecum peste ce s-a intamplat, (sper sa nu te superi) dar parca nu ma mai ating cu nimic povestile asa sad. Doar imi amintesc prin ce am trecut eu si inteleg, insa nu mai simt absolut nimic.
    Ma intreb... oare nt falsa? sau superficiala... ?

    RăspundețiȘtergere
  3. Cred ca e normal sa te simti asa, Bianca. Nu esti superficiala si nici falsa, Doamne fereste. Pur si simplu nu te regasesti, si poate esti in cautare acum de ceva care sa iti ofere cuvintele adapte situatiei tale, nu? Chiar nu ma supar, eu scriu ceea ce simt, asta nu inseamna ca si tu trebuie sa simti asta, sper din inima sa nu ti se mai intample.

    Tai Bu, multumesc.

    Adda, multumesc mult >>:D<<

    RăspundețiȘtergere
  4. Detest asteptarea.... e cel mai urat lucru, mai ales ca astepti dupa persoana iubita... Dar o sa treacaaaa!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. si mie imi place melodia de pe blog..impreuna cu randurile tale.;x

    RăspundețiȘtergere
  6. Minunat Blog! Este unul de printre cele mai frumoase bloguri pe care le-am văzut. Îl urmăresc zilnic să văd dacă ai mai scris câte ceva. ;;)

    RăspundețiȘtergere