4 aug. 2011

Promisiune

"Buna,dragul meu sot.
Iti vine sa crezi ca suntem in sfarsit casatoriti, si ziua ce tocmai a trecut a fost cea mai frumoasa din viata mea de pana acum? Si sunt sigura ca vor mai urma zile de vis si nopti de realitate pasionala, cand soarele va domni peste parul tau brun si stralucitor, lasat putin lung, iar stelele iti vor aprinde ochii nebuni de dragostea ce mi'o porti. 
Debea asteptam sa petrec fiecare secunda din zilele ce'mi raman alaturi de sufletul tau bun si de trupul tau cald, caci aveam nevoie de tine sa'mi incalzesti pielea de gheata si sa'mi linistesti tremuratul cu o imbratisare.
Acum te privesc dormind si iti vad aripile calme asezate lenes pe cersaful albastru ca marea, iar tu, ingerul meu, esti cuprins intr'un somn adanc. Iti iubesc buzele intredeschise de la visare, ochii plapanzi si genele lungi inclestate de somn. Pe fundal, drept companie a notelor de pian se aude un lejer murmur. Nu stiam ca ingerii sforaie asa placut, si totusi haios; acum pot adauga un alt rand listei de lucruri ce le iubesc la tine.
In noaptea aceasta, dupa ce am mers pana la altarul lui Dumnezeu lipita de mana ta, cu emotii carora am crezut ca nu as fi putut sa le depasesc, iti fac un alt juramant: Promit ca de acum in colo, sa'ti scriu o scrisoare in fiecare saptamana, indiferent de situatia in care ne vom afla si de sentimentele tale pentru mine, pana la sfarsitul zilelor mele. Voi scrie chiar daca in timp imi voi pierde puterea ce'mi dai, chiar daca lacrimi ma vor arunca la pamant si nu ma voi mai putea ridica cu usurinta decat cu ajutorul tau. Voi scrie chiar daca cerul va cadea asupra lumii; eu il voi tine deasupra noastra in echilibru, sa pot sa te sarut o ultima oara si sa'ti spun ca nu am incetat nici macar o secunda sa te iubesc, in ciuda problemelor dintre noi.
Accepta'mi, te rog, aceasta promisiune, si promite'mi ca nu vei judeca niciodata ceea ce simt pentru tine.
Promite'mi ca'mi vei fi alaturi indiferent de vantul de vest ce ne scutura anii, indiferent de ploile ce ne inmoaie iarba sub noi.
Promite'mi ca vei fi sincer intotdeauna si ca ma vei sustine ori de cate ori voi cadea.
Promite'mi ca ma vei accepta asa cum sunt, un mostru in interior, cu toate defectele mele si toata stricaciunea din mine.
Pentru ca eu am nevoie de tine, si am nevoie sa ma iubesti asa cum sunt.

Cu multa dragoste si emotie,
Sotia ta."

12 comentarii:

  1. Din pacate da :(
    Era doar ce am visat azi noapte..

    RăspundețiȘtergere
  2. Pentru ca, chiar as vrea sa se intample..
    Dar ..visele sunt vise...:(

    RăspundețiȘtergere
  3. i-ai trimis scrisoarea de care ziceai?

    RăspundețiȘtergere
  4. Wowwww! Am vazut multe scrisori, dar asta e superba!!! Si tu si Nymhetamine faceti aveti un stil asa deosebit de a scrie!

    Multumesc mult pentru raspunsul dat, am inteles cum sta treaba cu "rockerii" :D

    O zi frumoasa:D

    RăspundețiȘtergere
  5. Multumesc mult , Lavinia.
    Bianca scrie mult mai profund si frumos, si eu ador cu scrie :D

    Ma bucur ca ai inteles ce am explicat acolo despre rock si sa'ti fi fost de ajutor. :)

    Iti urez un weekend frumos si placut alaturi de cei dragi!

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce draguut :D Multmesc fetelor, nu ma asteptam >:D<

    Dar nu e adevarat Cry; nu te subestima :*

    RăspundețiȘtergere
  7. prea multa durere in spatele cuvintelor...
    prea multa durere...

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu stiu cum ai facut sa'ti dai seama, Pandhora..:(

    RăspundețiȘtergere