21 iul. 2012

Fără Sfârșit.


 ““- HEEEI!! Ști, chiar mi-a plăcut azi să stăm de vorbă puțin. Iartă-mă că m-am cam destăinuit și te-am înnebunit de cap, însă eu cam așa sunt. Și nu pot să cred încă că m-ai obligat să mănânc banana aia!
- Nu-i nimic, Cri. Obișnuiește-te să te tot oblig să papi de acum în colo. Și poți sta liniștită, când vei mai simți nevoia să vorbim voi fi aici.”

“ - Înca nu pot să cred că nu vei mai fi aici ca sa ma ajuti sa imi sterg lacrimile. Am stat si m-am gandit: nu vreau ca prietenia noastra sa se termine, asa ca vom vorbi zilnic! Promit.
-Ohh, Little Cri, daca ai sti cat am plans in autobuz in drum spre Romania gandindu-ma la tine. Vroiam sa ma intorc si sa te strang tare in brate, insa din pacate deja era prea tarziu. Sper doar sa ne revedem curand. Deja imi este dor de tine.”

“ - Bu mic, plang... As vrea sa mor uneori, simt ca nu mai pot continua asa... Spune-mi, ce ar trebui sa fac in asemenea conditii?
-Cri mic, incearca intai sa te linistesti. Sa gandesti totul altfel, la rece. Nu stiu ce sa zic, sunt ramas fara cuvinte. Trebuie sa fii tare, sa rezisti. Pe el lasa-l, o sa-i treaca. Eu iti voi fi alaturi, am sa te sustin indiferent de ce vei alege. Insa vreau sa fii bine, sa nu te mai vad asa.”

“ - Poate am gresit, nu am fost o persoana perfecta. Dar ce pot face acum? Simt atata disperare in mine incat as putea sa urlu. Mai bine m-as pune sa fac curatenie, asta ma va calma putin...
-Cri, dar e aproape 5 dimineata. Incearca sa te linistesti si pune-te in pat. Ai sa vezi, poate nu ma crezi acum, insa vei trece peste toate aceste greutati ca apoi sa devii mai puternica. Dragostea aceea adevarata este greu de gasit, poate chiar imposibil. Incep oarecum sa cred ca exista doar in basme.”

“ - Nu pot sa cred ca a trecut deja un an de cand prietenia noastra a luat nastere! Desi ai plecat, inca imi esti alaturi necontenit, ma asculti mereu cand am nevoie si ma sustii. Ce m-as face oare fara tine, Bu?
-Stii bine ca tin enorm de mult la tine, Cri. Ma bucur ca ne intelegem si ca nu ne certam, ca reusim sa folosim ratiunea intr-un mod similar, desi de multe ori eu nu mai reusesc sa ma deschid mult, in urma dezamagirilor din viata mea.
-Nu-i nimic. Eu sunt doar fericita ca inca esti aici si ma ajuti, ca ma accepti asa cum sunt eu!”

“-Bu, stii ca incep sa ma preocup grav? Acum vorbesc cu un baiat identic mie, sau cel putin asa imi da impresia! Ii plac aceleasi ceaiuri, ascultam muzica clasica si chiar se pricepe la pian. Are o voce...
-Hahaa, poate iese ceva frumos din asta, mai sti? Am asa, o presimtire.”

“-Cri, nu-ti poti imagina cat ma bucur ca esti bine acum. In sfarsit, parca acele momente nu se mai sfarseau; atata depresie si lacrimi. Acum au rasarit razele de soare si pe strada ta. Traieste clipa, ca apoi sa nu regreti!
-Multumeeeesc! Tu chiar nu-ti poti inchipui ce bucurie. Sper sa dureze in etern...”

“-Cri, eu nu vreau sa va despartiti, gandeste-te bine la ce vrei sa faci. Nu are rost sa va certati de la nimicuri, eu parca vad maine ca intru pe net si sunteti impacati. Acum tu o iei prea dramatic pentru ca te-ai cufundat iar in depresie. Misca-ti fundul de gaini si fa ceva bun pentru viitorul tau! Indiferent de ce vei alege, sa stii ca te sustin. Voi fi aici cat de mult posibil, gaino!
-Mersi mult ca ma asculti (plangand).. Ce m-as face fara tine?”

“-Iti vine sa crezi ca sunt aproape doi ani de cand ne stim si ma obligai sa mananc banane?
-Deja doi ani?! Incredibil, Cri. Si inca vorbim, am trecut si prin multe, nici nu ne-am certat. Probabil esti singura care a reusit sa fie intradevar sincera cu mine si sa-mi fie alaturi.
-Si tu la fel ai fost pentru mine! Vreau enorm de mult sa-ti multumesc pentru tot ce faci pentru mine! As vrea ca prietenia noastra sa nu ia sfarsit niciodata!
-Stii ca ratiunea si mintea mea de geaman idiot nu ma lasa sa cred in cuvantul acela, insa promit ca voi face tot ce-mi sta in putere sa-ti fiu alaturi pe viitor.””

7 comentarii:

  1. Sunt si eu printre randuri:D..Frumos scris iubirea mea.Frumoasa poveste si frumoasa prietenie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce bine este când ceva-i fără sfârşit, dar din păcate viaţa are sfârşitul ei. Lumea nu piere toată odată ci rând pe rând.

    RăspundețiȘtergere
  3. Hehehei, postarea ta m-a dus cu gândul la ultimul film pe care l-am văzut: Friends with kids.
    Trăiască optimismul! :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos <3 si sa dureze mereu aceasta prietenie. :*

    RăspundețiȘtergere
  5. Imi place foarte mult articolul tau!

    RăspundețiȘtergere
  6. Bună! Reprezint blogul "Blogopoveşti" (http://blogopovesti.blogspot.ro/), un blog unde sunt adunate mai multe persoane şi unde se scriu diverse poveşti... mai nou şi poezii. Dacă ţi-ar plăcea să faci parte din echipă, noi te aşteptăm. :)
    O să te rog frumos să răspunzi pe blogul cu poveşti, pentru că mai uit şi eu pe unde dau. Mulţumesc.

    RăspundețiȘtergere