10 iul. 2011

Astazi..

Astazi am avut sentimentul cel mai frumos de pana acum, cel mai placut..
A fost cel al mortii ce venea si a respiratie ce inceta sa functioneze automat in mine.
M'am luptat doua ore sa pot sa rezist sa ma rog pentru el, pentru noi.. Iar cand pamantul mi'a fugit de sub picioare mi'am zis ca m'am eliberat de toata durerea ce o port in mine. Simteam cum am lasat gandurile si preocuparile mele in voia altcuiva, si ca mi s'ar fi luat o piatra de pe inima..
Nu am mai vazut nimic in fata ochilor, decat chipul lui iubitor ce ma cauta si nu ma mai gasea nicaieri pe asta lume. Dureros, si poate ar fi fost util sa'si gaseasca adevarata fericire, sa se simta liber si fara amintiri. Sunt doar o suferinta in sufletul lui, si continui sa'l torturez fara mila, desi il iubesc cu toata fiinta mea.
Cand mi'am simtit cimentul cald sub mine si tot trupul mi s'a zguduit pana la maduva, mi'am amintit pentru ce am trait pana acum, si toata lupta ce am purtat cu mine insumi si cu ceilalti doar pentru un sentiment sarac de orice... Sarac de intelegere, de incredere, de companie, de prietenie, de iubire, de orice. Am gresit mult in a da totul, pana si sufletul, dar daca ar fi sa reintorc timpul, as reface'o la infinit, asa de drag imi este el. Poate nu merita, o zic multi, dar pentru mine nu eu nu'l merit.Nu conteaza asta acum. Conteaza ca exista si ca Dumnezeu a avut mila de mine si prin el m'a invatat sa iubesc. De asta m'am si trezit la realitate, odata ca bucatile indurerate din mine..
Lupta nu s'a terminat, iar eu nu am putut renunta la el, la tot. Il iubesc, trebuie sa incetez sa incerc sa mi'o neg, asta nu o pot schimba si nici nu vreau.
M'am ridicat tremurand, cu lacrimi in ochi, privind pierduta in jur in speranta de a'l revedea, dar nimic. A disparut ca o stafie ce'mi bantuie inima, dar stiu ca, oriunde se afla atunci, m'a aparat si m'a readus la viata cruda de acum.
Uneori mi'as dori sa'i fie mila de mine, sa nu ma mai lase sa sufar atat, sa ma lase sa nu mai fiu, dar ma protejeaza fara sa vrea el, si o va face in continuare, oricat ar fi de departe, il simt langa mine..

4 comentarii:

  1. ofera tot pentru iubire dar niciodata sufletul , este darul tau de la Dumnezeu si merita apreciat cum se cuvine! iubirea te indeamna la multe, sa daruiesti, sa speri, sa visezi, dar iubirea nu te va obliga niciodata sa renunti

    RăspundețiȘtergere
  2. Exact !
    :o3
    Sunt de acord cu Liviu aici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Foarte frumos spus. Mai ales " Iubirea nu te va obliga niciodata sa renunti "

    RăspundețiȘtergere