14 iul. 2012

Post-it pentru oglindă.


8 Septembrie 1995 : Văd o lumina, și o simt pe mami. Ea nu știe înca, însa eu o iubesc tare mult. E cel mai frumos sentiment din lume, deși în burtica ei era mai cald. Acum mi-e foame, dar oare cum să o fac să înțeleagă asta? Oare dacă plâng voi reuși să o conving să-mi dea pap?

8 Septembrie 2000 : Acum tata o bate pe mami. Am vrut să o apăr, de aceea am încercat să arunc în el cu piesele din puzzle, însa mi-am primit o palmă, și mami alte 3. Ce pot să fac oare să nu mai fie așa? Eu îl iubesc, de ce nu înțelege asta?... Oare el pe noi ne iubește?

Toamna lui 2004 : De ce atâta sânge? De ce nu pot vorbi despre asta? Oglindă oglinjoară, de ce ți-este rușine să-ți vezi ființa goală? Nu pot spune nimănui, altfel nu m-ar crede nimeni. (Cri, uităuităuităuităuităuităuităuită)

10 august 2007 : Sunt într-o țară străină acum, însă mi-e dor de România. Mama n-ar înțelege dacă i-aș spune; zice că aici îmi va fi mai bine. Mi-e dor de prietenii mei, aici nimeni nu vorbește cu mine. Pentru a mia oara în fața oglinzii; oare pot fugi înapoi acasă la mine?

5 iulie 2010 : Poate am cunoscut iubirea, însa a fugit de mine. Mă simt puțin urâtă; chiar sperii persoanele în halul în care să le fac să fugă îngrozite când mă văd? Până și eu mă sperii acum, uitându-mă la mine cu lacrimi în ochi. Hahaaa, ok. Fugi și caută-ți fericirea până nu te urâțești de tot,oglindă!

21 aprilie 2011 : Așa, Cri. Fă-ți rău. Azi mama a zis că nu mă înțelege de ce mă complic așa mult; trebuie să recunosc că nici eu nu prea înțeleg de ce o fac. La urma urmei nimeni nu se cunoaște în totalitate, așa că acum m-aș putea arunca de la balcon și probabil nici nu mi-a venit în minte până acum. El mi-a zis că nu vrea să mai auda de mine; oare ce să fac? Îmi fac rău fizic acum, mă privesc până și cu ochii înlăcrimați și îmi vine să râd știind că voi ajunge la spital. Dar cui îi pasă, iubirea doare oricum.

24 mai 2011 : Știi ce ai de făcut. Trebuie doar să mai reziști puțin. El te iubește.......

7 iulie 2011 : Rezistă doar. Fără alte comentarii. Luptă, Cri!

1 august 2011: S-a terminat. A fugit exact cum a făcut-o prima oară. Acum am rămas doar eu și oglinda. Hmmm, hai să plângem împreună!

25 decembrie 2011 : Alt an singură. Doar depresie. Îmi zâmbesc ștrengărește în oglindă, gândindu-mă că dacă fac cadouri lumea își va aminti de mine. Câte iluzii, câtă amăgire... Crăciun Fericit, oglindă!

1 ianuarie 2012 : De ce plânge oglinda? Ok, o fi stricată, cui îi pasă. E doar un alt an de singurătate.

14 februarie 2012 : Începe să devina interesant.

18 februarie 2012 : Prima mea floare de la un băiat. Cri, zâmbește! Nu va mai trebui să-ți cumperi singură buchete de trandafiri!!! Iți vine să crezi, oglindă? Azi mi s-a zis că sunt frumoasă când zâmbesc. Ce zici, te mai rânjești mult aici în fața mea sau... ? Bine bine, ai voie de data asta.

12 martie 2012 : Cea mai frumoasă poveste de dragoste. Pot oare fi mai fericită de-atât? Fii inteligentă, oglindo, și nu strica totul ca de obicei! Just be happy!

12 iulie 2012 : Nu pot să cred că ziua ce tocmai a trecut s-a terminat. A fost cea mai frumoasa zi din viața mea: zâmbetul lui mi-a luminat întreaga săptămână!!La mulți ani, oglindă pereche! 

15 comentarii:

  1. Orice s-ar fi intamplat, sa fii mandra de viata ta si de tot ceea ce ai trait.

    RăspundețiȘtergere
  2. Iti multumesc pentru o zi superba iubirea mea!Esti prima persoana ce vreodata a facut atatea pentru mine!Trist trecutul tau...mama lui de trecut off...Iti promit ca viitorul nu va mai avea pic de tristete , nici durere alaturi de mine!Te iubesc minune mica :X!

    RăspundețiȘtergere
  3. Un gând ascuns trădat de oglindă. Un gând ce nu putea fi povestit fără acordul autoarei.
    Să ai o zi bună.

    RăspundețiȘtergere
  4. Superb, absolut superb! Trist, dar superb...

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Tibi. Tema intradevar a fost frumoasa :)

      Ștergere
    2. Nu prea a fost... ar fi scris mai multa lume daca era...

      Ștergere
  5. Vezi tu, Cry Cri, după ploaie, mereu iese soarele, chiar dacă norii se încăpăţânează să lenevească pe anumite întinderi de cer mai mult decât pe altele! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cateodata este greu..insa alfel nu as fi putut fi satisfacuta de prezent.:D

      Ștergere
  6. Superb articol :) Sper sa castigi concursul :)

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte bun articolul.Bafta.Tinem pumnii.:)

    RăspundețiȘtergere
  8. Heeeei! :) A un premiu si o leapsa aici http://strange-song.blogspot.ro/2012/07/diiiita-mai-leapsa.html

    RăspundețiȘtergere