29 iul. 2011

Sometimes.

Uneori as vrea sa ma vezi cum plang, si sa mi te recunosti in lacrimi, sa te oglindesti in ochii'mi lucizi si sa zici “Par cel mai frumos inger”. Iar in uimire sa privesti obrajii patati de sange ,sa'ti reinvie dorul de noi si instinctul de a ma proteja..
Uneori as vrea sa'ti aud glasul, sa ma vindeci de timpul ce trece ca sa te lasi alintat de dragostea mea oarba pentru tine. Sa'mi soptesti, cum o faceai un timp, ca nu ma vei lasa singura niciodata si'mi vei fi mereu alaturi, desi o vei face ca si acum..
Uneori as vrea sa'mi redai forta necesara sa lupt pentru amandoi, caci tu nu o faci. Te'as putea asculta o vesnicie si probabil as reinvia cu fiecare secunda mai mult, as deveni nemuritoare ajutata de notele vocii tale superbe, daca ai vrea..
Uneori as vrea sa nu uiti de mine, sa ma vrei langa tine si sa ma lasi sa am grija de sufletul ca unui prunc. Sa te mangai usor pe spate si sa te privesc in ochii minti, sa'ti spun ca te iubesc din toata suflarea ce am, caci tu ramai etern oxigenul meu ce ma mentine in viata..
Uneori as vrea sa simti ceea ce simt eu pentru tine, sa topai de fericire cand iti spun ce simt, sa zambesti din instinct cand imi vezi poza, si seara sa saruti ecranul mic al telefonului unde se afla aceea. Sa simti nevoia sa'mi vorbesti si sa ma auzi, sa ai incredere in mine ca in Dumnezeu si sa te lasi in seama mea, cu siguranta ca te voi proteja de orice rau si orice rana, si te voi veghea de'a pururi in vecie.
Uneori as vrea sa imi destainui durerea din sufletul tau, sa pot sa o vindec cu cele mai dulci versuri si mangaieri sufletesti, pentru ca din pacate nu sunt aproape de tine, dar incerc sa iti daruiesc si inima din mine sa'ti pot demonstra cat te pot iubi..
Uneori as vrea sa nu'mi doresc toate astea, poate pentru ca sunt doar niste iluzii cu care ma hranesc in fiecare secunda a vietii mele, si care ma fac tot mai flamanda de iubirea ce tu nu mi'o daruiesti..
Uneori as vrea ca totul sa fie un vis, iar eu sa fiu fantoma lumii acestea, care sa nu te lase niciodata singur...
Niciodata..

4 comentarii:

  1. L-ai scris suuupeerb !
    M-a lasat fara cuvinte... cat de frumos ai exprimat tot ce simti :o3

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu de ce... dar, imi place in mod deosebit asta :X

    RăspundețiȘtergere
  3. iubesti si traiesti profund, foarte profund! sper ca intr.o zi, cat mai curand, bunatatea sufletului tau sa fie rasplatita asa cum se cuvine

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc Bu >:d<
    Si Liviu, sper si eu acelasi lucru. Iti multumesc ca reusesti mereu sa citesti printre randuri :)

    RăspundețiȘtergere